TAKEOVER YOUR SCHOOL

Onze Crew tovert uw school om tot een waar attractiepark

Sportdagen

Voor zowel de lagereschool kinderen als het secundair onderwijs maakten we een fantastisch programma op met tal van uitdagende attracties en activiteiten. We laten de kinderen hun grenzen verleggen tijdens een onvergetelijke dag vol fun, beweging en verwondering! Tijdens onze TakeOver voorzien wij een mix van New games, Shootinggames, Team games en inflatables!

Maak van jouw school een attractiepark!

Tijdens onze TakeOver sportdagen toveren wij uw school of locatie om tot een waar attractie-/sportpark en zorgen zo voor een glimlach van oor tot oor bij de kids en leerkrachte.Laat de kids zich volledig uitleven tijdens deze sportdag op de meest spectaculaire attracties en uitdagende Team Games!

TakeOver Your School 2020-2021 was een groot succes met meer dan 12.000 lachende gezichtjes op TakeOvers door het hele land