TakeOver Your school

+ 13000 kinderen
in beweging in 2022 

sportdagen

Sportdagen

"TakeOver Your School" organiseert sportdagen, voor zowel middelbaar, lager als kleuter onderwijs. Beweging, fun en kwaliteit staat bij de organisatie van onze sportdagen centraal. We laten de kinderen hun grenzen verleggen en bezorgen iedereen een onvergetelijke dag!

Kies welk thema het beste aansluit bij jullie wensen. Zo kunnen jullie ieder jaar een ander thema aanbieden. 

 

teambuilding

Teambuilding

Een effectieve en leuke manier om teambuilding te bevorderen onder leerkrachten en leerlingen is door middel van samenwerkingsactiviteiten. Onze activiteiten zijn ontworpen om de communicatie, samenwerking en het vertrouwen tussen de deelnemers te versterken. De perfecte mix van plezier en uitdaging. 

Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook onderwijsgericht. Na afloop van de activiteiten krijgen de deelnemers een beter begrip van elkaars sterkte en zwakte en leren ze hoe ze beter samen kunnen werken als team.
 

attracties huren

Attracties

Maak uw sportdag onvergetelijk met onze attracties voor verhuur! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan actieve en opwindende attracties die perfect zijn voor sportdagen. Onze attracties zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken.

De attracties zijn geschikt voor groepen van alle groottes en niveaus, van kinderen tot volwassenen. Of u nu op zoek bent naar iets specifieks of een mix van verschillende attracties, wij hebben iets voor iedereen.

Indien gewenst zorgen onze ervaren instructeurs ervoor dat alle activiteiten veilig en vlot verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de dag.

Breng jouw school in Beweging!

Sportdagen

Lees meer

Teambuilding

Lees meer

attracties

Huur nu

Neem contact met ons op

Contact